Recent Posts

  Frågor om sex gay analsex ont

  frågor om sex gay analsex ont

  Runt ägglossning får tjejer mer sekret och det är ofta genomskinligt och elastiskt, då kan spermierna leva i det i en vecka. Precis runt mens får man mindre och torrare sekret. Det är helt normalt och kroppens sätt att underlätta befruktning. En slida är ungefär tio centimeter djup i normalt tillstånd, när kvinnan är upphetsad kan den tänja sig och bli längre.

  Slidans väggar ligger mot varandra en bra bit in i slidan. En bit in i slidan sitter livmodertappen, du kan känna den med ett finger. Alla kvinnors underliv ser olika ut, precis som alla penisar är olika. Vissa har olika stora inre blygdläppar, vissa har små inre blygdläppar, andra har stora som sticker ut utanför de yttre blygdläpparna.

  Alla är olika, men fina på sitt sätt. Underliv är känsliga, när du rakar underlivet ska du helst ha nya rakblad varje gång. Raka medhårs och använd rakgel. Vissa klarar ändå inte av rakning, utan får små sår och knottror. Prova att använda en rakapparat istället, det blir mindre nära och kan ge lite stubb, men irriterar huden mindre. Det finns ingen anledning till att det ska vara pinsamt. Kondom är en självklarhet, kräv det!

  Kondomen kan vara ett sexigt steg mellan förspel och samlag. De flesta killar har en erigerad penis på cm, mätt på ovansidan av penisen.

  Omkretsen brukar ligga på cm. Klitoris motsvarar ollonet på penisen, men är mycket känsligare än ett ollon. Klitoris är också den enda delen på kroppen som endast finns för sexuell njutning. På ett foster bildar samma celler klitoris på en flicka och ollonet på en pojke. Det som bildar penisen motsvarar kvinnans inre blygdläppar. De minst känsliga cellerna bildar slidan och pungen.

  De fungerar genom att skjuta upp ägglossningen och genom att förändra slemhinnan så att ägg får svårare att fästa. De är bara 85 procent säkra, ska bara användas i nödfall och kan endast används en gång per menscykel. P-piller och andra hormonmetoder som p-plåster och p-ringar, fungerar genom att lura kroppen att kvinnan är gravid och på så vis stoppa ägglossningen.

  P-piller förändrar även slidsekretet så att det är mindre gästvänligt för spermier. För vissa fungerar p-piller bra, men vanliga biverkningar är mindre sexlust, nedstämdhet, viktuppgång, humörsvängningar och minskad fuktighet i slidan och sköra slemhinnor. Det finns inget preventivmedel som är bäst för alla.

  Kondom är överlägset genom att det skyddar både mot graviditet och könssjukdomar. P-piller och andra hormonmetoder fungerar för vissa, men inte alls för andra. Prata med din barnmorska om alternativen. Vissa kvinnor får klåda och blir röda efter samlag på grund av känslighet mot sperma, då är kondom bästa lösningen. Om man blir röd eller får utslag av kondomer, kan det bero på allergi mot antingen glidmedlet i kondomerna eller på grund av latexallergi. Om det är glidmedlet så fungerar förmodligen en annan sorts kondomer.

  Om det är latexallergi så finns numera plastkondomer som är lika säkra som latexkondomer. De är lite dyrare, men är tunnare och skönare. Durex har en annan sort som heter Avanti. Vissa ungdomsmottagningar gör hiv-test, så är du 23 eller yngre kan du kolla där. Vissa gör det dock inte, men det finns andra kliniker som gör det, till exempel RFSU: Det finns en lista på alla mottagningar på noaksark.

  Om du är orolig så gå och testa dig! Tänk på sex, läs om sex och respektera din lust och din kropp. Det är svårt att bli kåt om man varit stressad över jobb och plugg hela dagen. Varva ned och tänk på saker som tänder dig och fantisera. Kika runt på sexbutiker på nätet och se vad som lockar dig. En liten vibrator brukar vara ett bra förstaköp. Köp något litet som tilltalar dig. Om du vill leka med en pojkvän kan ni testa en penisring med klitorisstimulerare.

  Det smidigaste är att köpa via nätet. Det finns många bra sexbutiker på nätet som skickar diskret och som är tjejvänliga, till exempel lustjakt. Nu finns även butikskedjan Ooups som är tjejvänliga och finns i köpcenter kolla in ooups.

  Både män och kvinnor blir kåta i sömnen och många får också orgasm i sömnen eller vaknar av det. Ja, det går alldeles utmärkt att ha sex under mensen och en orgasm är bästa botemedlet mot mensvärk.

  Lägg en handduk i sängen så slipper du fläckar. Berätta för din partner att du har mens, så inte blodet kommer som en överraskning. Slidan är extra känslig för infektioner under mens så använd gärna kondom. Mensblodet är dock helt rent och inte det minsta farligt. Prova varianter på de ställningar ni redan kan, små förändringar kan göra stor skillnad.

  Det finns mängder av böcker och sajter med ställningar, till exempel amerikanska sexinfo Ni måste använda glidmedel och vara försiktiga. Analen blir inte våt och tänjer sig inte lika lätt som slidan. Ta det lugnt och försiktigt och gör det bara om du vill. Ett analsexspecial här i VR är på gång! Morgonstånd är mycket vanligt. Sexlusten är som högst hos män på morgonen, hos kvinnor ofta på kvällen.

  En normal man får stånd många gånger under en natt, även utan att drömma sexdrömmar. Också kvinnor blir upphetsade flera gånger per natt. När en man är riktigt kissnödig kan blåsan trycka så att mannen får stånd. Lusten varierar hela tiden. Är vi stressade eller mår dåligt så minskar den, är vi nykära och avslappnade så ökar den. Under menscykeln så förändras lusten också, under ägglossningen är vi som kåtast, vissa tjejer går ständigt kåta runt ägglossningen och har mindre lust precis innan och under mens.

  Det kan minska risken för urinvägsinfektioner. Under sex kan bakterier från slidan och analen spridas till urinvägsöppningen. Genom att kissa efteråt så spolas de bakterierna bort.

  Nej, det är inte farligt att svälja sperma. Om man vet att personen man har sex med är testad och inte har någon könssjukdom. I sperma kan det finnas till exempel hiv-virus i sådan mängd att det kan överföras till den som sväljer sperman. Det kan du, men de flesta tycker att det är obekvämt att ha sex under en svampinfektion.

  Tänk på att din kille kan ha svamp utan symtom och smitta dig om och om igen. Har du ofta svamp, be din kille att testa sig också så han inte smittar dig. Säkra perioder går ut på att man inte har oskyddat samlag när kvinnan är fertil, alltså minst en vecka innan ägglossning.

  Det bygger dock på att kvinnan har totalkoll på sin ägglossning genom flera metoder, genom att ta sin temp varje morgon och kontrollera sitt slidsekret. Det är inte en säker metod och kräver mycket kunskap. Det räcker inte med att räkna dagar, då ägglossningen och menscykeln kan ändras mycket från gång till gång.

  Män får en försats en stund innan orgasmen, hos många en bra stund innan, och han är oftast helt omedveten om den. Försatsen kan innehålla spermier, och en räcker. Om du ger din kille oralsex så kan du märka att försatsen kommer långt innan utlösningen. Dessutom är det svårt för killen att avbryta i tid. Avbrutet samlag är inte alls säkert, använd en riktig preventivmetod istället. Du går till apoteket och köper ett graviditetstest och följer instruktionerna.

  Om det bara har gått någon dag sedan du hade oskyddat samlag kan du använda dagen-efter-piller. Skydda dig bättre nästa gång! En penisring är en ring av till exempel silikon eller gummi som sätts runt penisroten. En penisring kan förstärka en erektion och kan även hjälpa killar som lätt tappar ståndet.

  Det finns även penisringar med knoppar eller vibrerande delar som stimulerar klitoris under samlag för tjejens njutning. De finns i massor av modeller och kan vara kul att testa. Slidkramp eller vaginism är när slidmusklerna spänner sig ofrivilligt så att samlag gör ont eller blir omöjligt, och kvinnan inte kan slappna av i slidmusklerna vid sex.

  Slidkramp brukar uppstå om man har sex trots att det gör ont, till exempel vid vestibulit, eller utan att man har lust. Till slut säger kroppen ifrån. Det botas genom övningar, antingen på egen hand eller med läkarhjälp. Spermier lever bara några minuter om de utsätts för luft eller i en kondom.

  Inne i livmodern kan de dock leva i dagar, ibland mer. Runt ägglossningen har kvinnor slidsekret som kan hålla spermierna vid liv i en vecka, för att de ska kunna befrukta ägget vid ägglossningen. Sperman påverkas av vad vi äter, beska saker som sparris ger en beskare smak. Kom på hbt-jeopardy där politikerna ställs mot väggen i deras hbt-kunskap!

  Leds av Robert Karlsson Svärd. Prova på breakdance med Iki från Fittcrew Ballet i Göteborg. Under två timmar lär Iki ut snygga moves och knep. Föranmälan i kassan, max 15 deltagare. Det är bara att börja öva! Personalen från den amerikanska sexleksaksaffären Smitten Kitten pratar om strap-on teknik.

  Fuckshop för tjejer som har sex med tjejer. Det blir föreläsning om fittfakta och tips om tekniker, ställningar och sexleksaker. Jerker Dalman — känns namnet igen? Jerker har även gått på konstskola och ritat serier. Här talar han och Ronny Larsson från QX om allt det vi alla vill veta: Robinson, sprit, sex, relationer, hjärta, smärta — och bögerier. Jerker Dalman bilden blir utfrågad av QX: Vad har fjollan för position, varför, och hur blir framtiden?

  Vad är konsekvensen av att synas och höras mest? Johan Hilton sitter i panelen när fjollan avhandlas. Vad är egentligen feministisk porr och varför behövs den? Hur kan vi skapa den? Och kan man använda sig av pornografi som politisk strategi i kampen mot sexism och homofobi? Vad tänker politikerna göra efter valet?

  Vad skulle ett fortsatt s-styre innebära? Kom och hör partiledarna debattera och berätta om sina avsikter efter valet. Alla partiledare i riksdagspartierna plus Junilistan och Fi deltar förutom Göran Persson s. Spread, Norrmalmstorg 1, Vem är Jonas Åkerlunds bästa bög? Från den grekiska antikens sensuella nakna män till kvinnlig homoerotik för en manlig publik! Se den första visningen någonsin av Nationalmuseums samlingar ur ett queerperspektiv.

  Guide är forskaren Patrik Steorn. Är konsten i Moderna museets samling heterosexuell? Det beror på tolkningen. Följ med på en visning av den permanenta samlingen ur ett queerperspektiv.

  Förra årets visning var en succé! Finns det någonting som är naturligt? Ett seminarium om heterosexualitet som norm. Om sex, djur, natur, människor, kön och makt. Eller om juckande hundar och grottmäniskor! Om myten om den eviga naturen, sex och kön.

  . Jag förstår exakt vad du menar. Jag arbetar med ungdomar år. Relationsexperten Katerina Janouch svarar på läsarnas frågor om sex och kärlek. Jag är orolig för det. Om han sen någon gång säger att han verkligen inte vill, då kommer jag såklart tänka över det och fundera på om det är ett förhållande jag vill vara i då han inte passar mig på den punkten. Det låter som din kille behöver lära sig ett och annat om bisexualitet.

  Frågor om sex gay analsex ont

  ESCORTMÄN GÄVLE KNULLA STOCKHOLM GAY

  3 aug Jag är gay men har inte berättat för min familj än. En stor fråga! Analsex gör exempelvis inte ont om ni tar det lugnt och använder mycket. 19 jan Om tjejen inte är tillräckligt våt (eller vid analsex) så kan det bli för Den vanligaste anledningen till att det gör ont vid samlag är att tjejen inte. 3 aug Musikaltema och Wig Stockholm i parken, Mr Gay koras, West End Girls, HBT- jeopardy, partiledardebatt, The Art of Strap-On Sex, Jerker Dalman. Vi tar upp frågor som ”Vad blir jag upphetsad av?” och ”Hur får jag För killar som har sex med killar och som praktiserar eller tänker på analsex. Tillfälle att få. SITE DE PORNO HOMO CAM TO CAM FUCK